Morten's Kro har vært vertskap for arrangementer i nærmere 50 år

Erfarne kokker og servitører sørger for å gi deg den gode opplevelsen - uansett anledning.

Antall gjester

Herredshuset har en minimums grense på 20 voksne kuverter.

Vi har lokaler som passer til selskaper fra 20 til omkring 200 gjester.

Mat og drikke

På Herredshuset har vi både skjenke- og serveringsbevilling. Det er derfor ikke mulighet for å ha med medbrakt mat og drikke.

Kaker

Hos oss er du velkommen til å ha med egne kaker til selskapet deres. Disse kan leveres hos oss dagen i forveien etter avtale.

Kr 20,- pr. kuvert

Vi har også eget bakeri som baker de deiligste kaker. Se egen meny for hva vi kan tilby!

Blomster

Vi pynter gjerne bordene for deg etter din anvisning. Vi har samarbeid med Interflora, så du kan bestille blomstene hos oss samtidig som du bestiller mat og lokale.

Om du har lyst til å lage dine egne blomster, er du velkommen til å ha de med til oss. Disse kan også leveres hos oss dagen i forveien etter avtale.

Kr 20,- pr.kuvert i håndteringstillegg.

Ekstra lokale

Til noen anledninger trenger man kanskje mer enn ett lokalet. Kanskje man vil spise middag i Festsalen eller Restauranten, og ha Kaffe Avec i Peisestua? Eller har et selskap med mange barn, og det kan være fint for ungene å ha et eget rom å boltre seg på?

Huset vårt er stort og det lar seg skreddersy etter selskapets behov.

Kr 2000,- pr. ekstra lokale

Lokalleie

Lokalleie er inkludert i ett visst antall timer i henhold til hvilken meny dere har valgt. Om dere ønsker å benytte lokalene utover de timene som er inkludert i kuvertprisen er dere hjertelig velkomne til det. Prisen er kr 900,- pr. time.