Vår Historie

Herredshuset er kjent for mange som Jessheim sin stolthet og det er vi som driver huset ydmyke og stolte av!

Herredshuset er et signalbygg i byen som ligger meget sentralt med bare noen få minutter gange til offentlig transport, i næheten av både motorveien og Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

Huset er bygget i nasjonalromantisk stil og er tegnet av arkitekt Holger Sinding-Larsen og sto klart i 1901. Det ble en gang i tiden kåret til Norges vakreste kommunehus. Det har opp gjennom tidene blitt brukt som bank, sosialkontor, skole og de seneste årene som selskapslokale.

 

I 2003 ble huset restaurert og satt tilbake til sin opprinnelige stand av en Venneforening som jobbet dugnadsbasert. Venneforeningen er i dag like aktiv og bidrar til å holde huset i stand samt arrangerer flere kvelder i året med alt fra konserter til dans.

 

Fra mars 2023 er R.Høghjelm AS driver av huset og det blir brukt som selskapslokaler til bryllup, konfirmasjoner, minnestunder og julebord. Det arrangeres også 17mai feiring på Herredshuset og flere andre arrangement i løpet av året. Alle våre planlagte eventer finner du her

På dagtid benyttes lokalene til kurs og konferanse. 

 

Vi samarbeider også med Ullensaker Kulturhus så flere av konsertene de arrangerer avholdes på Herredshuset, da gjerne med en bedre middag i forkant

 

Vår felles visjon er at Herredshuset skal være det naturlige stedet å feire store og små anledninger!

Herredshuset -den gode atmosfære