Konfirmasjon, dåp og navnefest

Dekket bord til konfirmasjon i selskapslokalet Festsalen på Herredshuset Jessheim

Herredshuset er et populært sted for konfirmasjon, dåp og navnefest.

 

Kom til ferdig dekket bord og la oss ta jobben mens dere koser dere med familie og venner på den store dagen. Vi sørger for et fullverdig selskap med servitører, oppdekking, mat, kaker og drikke.

 

  • Lokaler: Vi har store selskapslokaler som Festsalen og Restauranten, eller mindre lokaler som Peisestua, Møterom 2 eller Vielsesrommet.

  • Meny: Det er ikke tillatt med medbrakt mat og drikke hos oss, men vi har en egen buffetmeny, skreddersydd for konfirmasjon, dåp og navnefest. Buffetmenyen inkluderer lokalleie i 5 timer, samt kaffe, te og isvann. Her er den populære konfirmasjons- og dåpsbuffeten.

  • Bord og pynt: Vi dekker bordene med hvite tøyduker, hvite servietter brettet i trekant, alt av dekketøy, telys, samt nøytrale blomster. Ønsker dere i tillegg litt tid til å sette deres personlige preg på lokalet, avtaler vi dette nærmere den store dagen.

  • Velkomstservering: Hva med et lite glass alkoholfritt til gjestene når de ankommer selskapet? Eller fruktfat, nøtter eller snacks? Vi lager det dere måtte ønske.

  • Drikkepakke: For kun kr 85,- per kuvert får dere 1 stk alkoholfri velkomstdrikk, samt 1 stk mineralvann. Se mer om den valgfrie drikkepakken her.

  • Kakemeny: Visste du at vårt eget kjøkken lager et rikt utvalg kaker? Sjekk gjerne ut vår kakemeny.

  • Medbrakte kaker: Det er ingen grenser på antall kaker dere selv kan ha med, men dersom dere har kaker som krever kjøling er det maks 3 kaker vi har plass til. Vær obs på at disse må leveres ferdig innpakket, merkes med navn og lokale, fat må medbringes og den må være ferdig pyntet da det ikke er tilgang på kjøkkenet. Kakene medbringes på eget ansvar, og vi tar et gebyr på kr 80,- per kake.

  • Lokalleie: Til konfirmasjon, dåp og navnefest er 5 timers lokalleie inkludert i prisen på konfirmasjons- og dåpsbuffeten og på våre to andre buffetmenyer. Ekstra timer utover de 5 timene kommer på kr 900,- per time.

 

Andre spørsmål? Ring oss på +47 401 07 899 eller send oss en mail til post@herredshuset.no