+47 40 00 23 11
Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg, hvete, bygg, havre, sennep.
Allergener blir skiltet på buffeten ved hver rett.
Kald mat
Varm mat
Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg, hvete, bygg, havre, sennep.
Allergener blir skiltet på buffeten ved hver rett.
Kald mat
Skagenrøre
Krabbeklør med sitron og dill
Kirsebær røkt laks med nyr, syltet rødløk og karse
Norsk, Italiensk og Spansk spekemat
Syltede grønnsaker, urtesaus, aioli, Sennepssaus, Nyr med gressløk
Blandet grønn salat
Grillet asparges, sitronvinaigrette, ruccola, revet Norsk alpeost
potetsalat med sennepsvinaigrette
ostefat med druer, chutney og 3 Norske oster
hjemmebakt brød , smør
Varm mat
Helstekt entrecote rødvinsaus
Helstekt kyllingbryst peppersaus
Ovnsbakte grønnsaker
Desesert
Moussekake
Prisene er gyldig fra 07.02.20 til 31.03.21