+47 40 00 23 11

Selskapsmeny

Disse menyene er ment som eksempler på bredden av hva av vi kan tilby. Passer ikke disse eksemplene lager vi gjerne tilbud til din forespørsel.

Prisene er gyldig fra 07.02.20 til 31.03.21

Vår mest eksklusive meny

FORRETT

Kongekrabbe og torske-tartar, brent sjalottløk, blå potetchips og dillmajones.

Allergener: skalldyr, fisk, egg, sennep

 

HOVEDRETT

Helstekt entrecote eller Ytrefilet, grønn asparges, kål, gulerotspurè, morkelsaus, fløtepoteter.

Allergener: melk

 

DESSERT

Jordbærsuppe, brunet smør og vaniljemuffin, jordbær sorbet.

Allergener: melk, egg, hvete

945,-

Vår rimeligste 3-retter

FORRETT

Lakseceviche , syltet agurk og asparges, brunet smørkrem, lakserogn, karse.

Allergener: fisk, melk

 

HOVEDRETT

Kyllingbryst med vingeben, maiskrem, gulrot, ovnsstekte amandinepoteter, rødvinsaus.

Allergener: melk, sulfitt

 

DESSERT

fransk sjokoladekake, marengs, friske bær.

Allergener: melk, egg, hvete

 

650,-

Sett sammen din egen meny

3-retters menyer

Forrett, hovedrett og dessert

 

a+c+e 765,-

a+d+e 880,-

b+c+e 830,-

b+d+e 945,-

2-retters menyer

Forrett og hovedrett

 

a+c 660,-

a+d 770,-

b+c 725,-

b+d 840,-

2-retters menyer

Hovedrett og dessert

c+e 630,-
d+e 745,-

 

 

Forretter

a) Lakseceviche , syltet agurk og asparges, brunet smørkrem, lakserogn, karse

Allergener: fisk, melk

 

a) Eplerøkt laks ,Nyr med sitron og pepperrot, eple, lakserogn, grønt.

Allergener: fisk, melk,

 

b) Jordskokk suppe, kyllingballotine , jordskokk chips & grønt

Allergener: melk

 

b) Kongekrabbe og torske tartar, brent sjalottløk, blå potetchips ,dillmajones.

Allergener: skalldyr, egg, sennep

Hovedretter

c) Helstekt svinekam, rotgrønnsaker, salviesaus, grønt, fløtepoteter. 

Allergener: melk 

 

c) Stekt Torsk, savoykål, asparges, jordskokkpure, salviesaus, grønt, amandinepotet.

Allergener: melk

 

d) Ytrefilet av hjort, søtpotetpure, sauterte savoykål og sjalottløk, tomatchutney,

peppersaus, anna potet.

Allergener: melk

 

d) Helstekt entrecote eller Ytrefilet, grønn asparges, kål, gulerotspurè, morkelsaus, fløtepoteter.

Allergener: melk

Desserter

e) Fransk sjokoladekake, marengs, friske bær.

Allergener: egg, melk, hvete

 

e) Sjokoladefondant, blåbærsorbet og bær.

Allergener: egg, melk, hvete

 

e) Hvit sjokolademoussekake med nøttebunn , sorbet, stekt hvit sjokolade, friske bær og coulis.

Allergener: egg, melk, mandler

 

e) Jordbærsuppe, brunet smør og vaniljemuffin, jordbær sorbet.

Allergener: egg, melk, hvete

Disse menyene er ment som eksempler på bredden av hva av vi kan tilby. Passer ikke disse eksemplene lager vi gjerne tilbud til din forespørsel.

Prisene er gyldig fra 07.02.20 til 31.03.21