+47 40 00 23 11

Husets Eventer

 

Meny

Torsdag 15okt:
Helstekt svinekam med chimishurri, Sjysaus, ovnsbakte amandinepoteter, gulrot og beter.

Torsdag 22okt:
Kremet fiskesuppe med Blåskjell ,torsk og laks , Safrans aioli.

Torsdag 29okt
Fyldig Goulashgryte med potetmos og rømme.


Meny oppdateres fortløpende

Husets Julebord 2020

Kaldt mat.

Norsk spekemat og husets roastbiff

Ostefat med Norske oster

-Norsk Alpeost,golvertind og Brie

Marmelade og flatbrød

Hjemmelaget Akevitt & dillgravet laks og sennepssaus

Hjemmerøkt laks med Nyr, sitron og syltet rødløk

Rakfisk fra Valdres, Røros rømme og finhakket rødløk

Julesild med appelsin, hvitløks Sild og senneps sild

Rødbets marinert egg med dillmajones og rogn

Røkt Skagen og Sylte

Leverpostei med stekt sopp og bacon, eggerøre,

syltet rødbeter, agurk og rødløk,

Salat med rødkål, daddel og ruccola

Hjemmebakt rugbrød 

Pisket Smør

 

Varm mat:

Sprøstekt ribbe

Røkt Pinnekjøtt

Husets Medisterpølser & Medisterkaker i samarbeid med Br. Ringstad i Rakkestad

Julesaus, Eple og sviske kompott og rårørte tyttebær

Rotmos, kokte  mandelpoteter,  Husets Rødkål & surkål

Lutefisk, sprøstekt bacon i smør, grønn ertepure.

 

Dessert:                                                                         

Julekaker

Karamellpudding

Riskrem og rød saus

Moussekaker med gløggsmak

Lefser med kanel og sukker

Kransekake og Fruktfat